IT-arkitekter på seniorniveau

Exact Recruitment søger på vegne af Silverbullet


Uovertrufne IT-arkitekter på seniorniveau


Til Silverbullet søges to IT-arkitekter til uovertruffen kvalitet og ekspertrådgivning i hovedstadsområdet.


Om jobbet

Du vil blive medlem af Silverbullets team af erfarne og dygtige it-konsulenter, hvor du arbejder med en høj grad af frihed under ansvar. Opgaverne vil variere fra ad hoc analyse- og rådgivningsopgaver til deltagelse i store it-projekter i samarbejde med kunderepræsentanter og konsulenter fra andre virksomheder.


Der er gode muligheder for faglig sparring, og gennem medarbejderarrangementer sørges der for at skabe rammer for såvel fagligt som uformelt samvær på trods af en til tider hektisk hverdag.


Din profil

Du har en solid erfaring med løsning af it-arkitektur opgaver og med teknisk projektledelse. Du er vant til at arbejde selvstændigt, er initiativrig og kan hurtigt sætte dig ind i nyt materiale/nye opgaver. Desuden:

 • Du har flere års erfaring som IT-arkitekt – eventuelt med en kandidatgrad i datalogi eller du er civilingeniør med IT-baggrund. Derudover har du baggrund i softwareudvikling
 • Du har mange års erhvervserfaring, og gerne som konsulent, fra relevante stillinger
 • Du har bevæget dig fra at være teknisk applikationsekspert til nu at være generalist og/eller du har erfaring med infrastruktur
 • Du sætter pris på faglig dialog, og sparrer med dine kolleger. Du er præget af åbenhed, og du ved at erfaring og anciennitet kun er relevant hvis det beriger den faglige debat. Du har lyst til at lære nyt, og lyst til at lære fra dig
 • Du har lyst til at indgå i projekter i andre organisationer, hvor du vil være den faglige ekspert. Du forstår forskellige kunders synspunkter, og kan formidle dit tekniske indblik til den specifikke kunde.
 • Du kan begå dig og levere fremdrift i miljøer med mange interessenter og med politiske dagsordner
 • Du er velformuleret både mundtligt og skriftligt
 • Du er pragmatisk i din tilgang til opgaver samtidig med du formår at fastholde de aftalte mål
 • Du er kvalitetsbevidst
 • Du har indgående kendskab til standardmodeller for it-arkitektur og projektledelse, specifikt TOGAF og Prince2 – gerne certificering i TOGAF 9.1


Derudover ser vi gerne:

 • Kendskab til modeller for agil softwareudvikling og for service management, specifikt Scrum, Kanban og ITIL
 • Erfaring med offentlige (EU-) udbud eller udbudsforretning generelt


Om Silverbullet:

Silverbullet A/S er en 13 år gammel konsulentvirksomhed med speciale i it-arkitektur, teknisk projektledelse og technical management. De har kontorer i København og Aarhus og løser opgaver for primært offentlige kunder, hvor der bl.a. deltages i store it-projekter på sundhedsområdet.


Du tilbydes et spændende og selvstændigt job med mulighed for stor variation i arbejdsopgaverne i en konsulentvirksomhed i udvikling samt en uformel arbejdsplads med gode kollegaer! Og du tilbydes en konkurrencedygtig lønpakke med bonusordning.


Du kan yderligere oplysninger om Silverbullet (www.silverbullet.dk) og stillingerne hos  Associate Partner Torben Hill, mobilnummer +45 2040 1665.


Vi ser frem til at høre fra dig så hurtigt som muligt. Send venligst din motiverede ansøgning og CV til: th@exactrecruitment.com .Maj 2018Silverbullet logo

Databeskyttelsesforordning/Samtykkeerklæring:


Når du sender din ansøgning til os via e-mail, accepterer du samtidig at vi i ansøgningsprocessen må benytte de personlige informationer du har sendt til os.


Du kan når som helst trække dit samtykke hertil tilbage, se mere herom nederst på siden:

kontakt / Imprint/Impressum / Databeskyttelsesforordning og samtykkeerklæring