Salgsingeniør – teknisk sælger - industri

- rådgivning og salg af sensorer, måleudstyr, vision systemer, scannere og sikkerhedsteknik


* Denne stilling har vi med succes besat! / oktober 2017


På vegne af vores kunde søger vi en „salgsingeniør – teknisk sælger“ til det danske marked. Det er en stilling med virkelig gode personlige perspektiver i en højteknologisk og meget succesfuld international virksomhed, der har vundet priser for en lang række af sine innovative produkter. Virksomheden, der er førende indenfor procesautomation til industrien – herunder sensorer, måleudstyr, vision systemer, scannere og sikkerhedsudstyr - er tysk, familieejet og beskæftiger mere end 750 medarbejdere.


Med direkte reference til virksomhedens salgsledelse får du en central rolle i forbindelse med udbygning og styrkelse af salget til industrikunder i hele Danmark. Produktprogrammet er omfattende, og du vil derfor blive indgående trænet på virksomhedens hovedkontor og fabrik i Tyskland, inden du fra hjemmekontor begynder dit daglige arbejde med rådgivning og salg til såvel eksisterende som nye kunder i Danmark.


Du får i dette job en unik mulighed for at blive en del af et engageret team i en særdeles spændende og velfunderet virksomhed hvor du med dit eget engagement har stor indflydelse på din videre udvikling. En stor del af din tid vil gå med afholdelse af egne kundemøder, hvor du afdækker behov og efterfølgende koordinerer afgivelsen af tilbud samt følger op på forretningsmulighederne. På sigt og i takt med den planlagte ekspansion vil du få mulighed for at opbygge og lede et salgsteam i Danmark.


Dine hovedopgaver:

  • Du er kompetent kontaktperson for virksomhedens bestående kunder, du rådgiver og betjener disse professionelt på et højt teknisk niveau. I den forbindelse er du kontinuerligt på udkig efter at afdække nye behov og optimere forretningsmuligheder.
  • Du planlægger nye salgsaktiviteter, kontakter og gennemfører besøg hos potentielle kunder, præsenterer virksomhedens produkter og etablerer vedvarende kunderelationer.
  • Du bidrager ambitiøst til virksomhedens strategiske markedsudvikling.


Din profil:

  • Du har erfaring med salg af tekniske produkter og/eller løsninger til industrien. Din baggrund er el-teknisk – måske er du endda ingeniør, men det er ingen betingelse.Det er afgørende at du motiveres af at arbejde med kunder, tekniske produkter og løsninger, og at du har lyst til en hverdag præget af salgsaktiviteter, rådgivning og kundekontakt.
  • I dit arbejde er du både målrettet, struktureret og resultatorienteret, men frem for alt relationsskabende med en naturlig sund menneskelig interesse for dine kunder.
  • Du taler dansk som er det dit modersmål og engelsk på forhandlingsniveau.Du tilbydes:

Et frit, internationalt præget og samtidig sikkert salgsjob med et stærkt produktprogram i en innovativ virksomhed, hvor du har særdeles gode udviklingsmuligheder - såvel personligt som fagligt. Dertil en attraktiv løn med firmabil og telefon etc. Tiltrædelse hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rigtige.


Send venligst din ansøgning med relevante bilag i pdf- eller Word format til: stp@exactrecruitment.com


Hvis du ønsker at vide mere om stillingen inden du sender din ansøgning, er du velkommen til at kontakte Senior Partner Steen Toftegaard Poulsen på e mail eller mobil på Tel.: +49 172 422 1004


Vi ser frem til at modtage din ansøgning og garanterer naturligvis diskretion.


Exact Recruitment - Steen Toftegaard Poulsen - Senior Partner, Mobil: +49 172 422 1004,

e-mail: stp@exactrecruitment.com - Web: www.exactrecruitment.comSamtykkeerklæring:

Når du sender din ansøgning til os via e-mail, accepterer du samtidig at vi i ansøgningsprocessen må bruge de personlige informationer du har sendt til os. Du kan når som helst trække dit samtykke hertil tilbage, se mere herom nederst på siden: kontakt / Imprint/Impressum / Databeskyttelsesforordning og samtykkeerklæringOktober 2017